Nieuw: Audiogids Bosbaden

Zou jij wel eens zelf op pad willen voor een bad in een bos bij jou in de buurt? Lekker dwalend onder begeleiding? Dat kan! Ik heb bij mijn school voor bosbaden, de Shinrin Yoku Academy, nu ook de Audiogids Bosbaden te koop.

Supermakkelijk
Op veler verzoek neem ik je mee naar jouw eigen bos, waar je de energie van dit jaargetijde kunt gaan ervaren in een bosbad. Hoe het werkt? Supermakkelijk. Je download de Audiogids als MP3-bestand via de Academy-site op je smartphone en luistert er in jouw bos naar. Zo vaak je wilt. En jij bepaalt hoe lang het bosbad duurt: een uur of langer, dat is aan jou. 

Huh? Bosbaden via een hoofdtelefoon?
Jazeker! Ontstaan tijdens de lockdowns, toen ik de lesdagen noodgedwongen via audio’s moest ontwikkelen. En dat beviel de deelnemers destijds zo goed, dat nu de Audiogidsen Bosbaden worden gelanceerd. Natuurlijk volgens de seizoenen, zoals je van mij gewend bent. 


Benieuwd? Probeer het nu voordelig uit!
Je kunt deze eerste Audiogids Bosbaden nu voor een kennismakingsprijs uitproberen. In plaats van € 14,95 betaal je maar € 9,95. Klik hier om naar de site van de Academy te gaan voor meer uitleg en om jouw eigen Audiogids te downloaden.