Nazomer van overvloed – nieuwe serie in Seasons magazine!

In mijn nieuwe serie in Seasons magazine neem ik je mee op reis door de natuur. Aan de hand van oude Keltische jaarfeesten, oude tradities en andere thema’s die in de natuur spelen, breng ik belangrijke momenten in het jaar in beeld en inspireer ik je om dit bijzondere ritme met al je zintuigen te ervaren.

Niet alleen door de lekkerste gerechten te bereiden van de verse oogst, die alle kracht uit de natuur nog in zich heeft, maar ook door naar buiten te gaan, waar geuren en kleuren je verleiden en waar je de wind in je haren voelt. Want in de natuur voelen we de verbinding met het grotere geheel en vinden we de rust en de stilte die we in deze hectische wereld zo nodig hebben om het contact met onszelf te (her)vinden.

Klik hier voor het eerste artikel van de serie, over Lammas in de nazomer.

Plaats een reactie