Ostara Cheesecake

Deze taart is een ode aan de lente. De cheesecake ziet er niet alleen spectaculair uit, de taart is ook heel makkelijk te bereiden. Je hoeft de oven er in elk geval niet voor aan te zetten!

Je maakt ‘m een dag van te voren, dat wel. De vulling mag een nacht opstijven in de koelkast. En als je gecharmeerd bent van de wilde bloemen, maak dan een heerlijke ochtendwandeling om wat bloemen te plukken van de witte en gele dovenetel, hondsdraf en paardenbloem!

Recept

Dit recept komt uit de editie ‘Ostara’ van mijn serie over de Keltische jaarfeesten die ik voor Seasons magazine ontwikkelde. Klik hier om het artikel te lezen. Je vindt daar ook het recept voor deze cheesecake!

6 gedachten over “Ostara Cheesecake”

    • Ha Anouk, wat goed om te horen dat deze taart voor jou ook echt een ode aan de lente is! En gefeliciteerd nog;-)! Liefs, Natascha

      Beantwoorden

Plaats een reactie