Ultieme detox: smoothie van brandnetel & hennep proteïne

Dit is tussendoortje waar zowel je lichaam als je geest baat bij heeft. Het is in no time klaar. Ik maak het graag ’s middags, als ik zo rond vier uur wel eens een dipje krijg. Maar ook als onderdeel van je ontbijt is het geschikt, want de ingrediënten geven je de juiste energie om aan de dag te beginnen.

Brandnetels zijn een wonder van de natuur: ze reinigen je bloed, werken ontgiftend en zijn heilzaam voor je lichaam én je geest. Lees hier meer over dit superkruid.

Hennep proteïne is een plantaardig eiwitpoeder is dus heel geschikt voor vegetariërs en vegans. Het zit bomvol vitamines en mineralen en zorgt daarnaast voor een heerlijke romige textuur van je smoothie! Het geeft er ook een nootachtige smaak aan. Koop liefst biologische hennep proteïne bij de natuurwinkel.

Recept

Voor 1 persoon
Vegan & glutenvrij

Ingrediënten

  • 50 g brandnetel
  • 1 banaan, in plakjes
  • 100 ml biologisch, troebel appelsap
  • 1 el hennep proteïne

Methode

Doe de ingrediënten in je blender en meng tot een romige smoothie. Drink meteen op!

Plaats een reactie